TAKSI LEVI K. SÄRKELÄ

FestariTaksi

Yksilölliset

Hauskanpitoon

Kesä 2023

KUSKI HUKASSA ? PILKINTÄÄ RATIN TAKANA?

Ei enää kuskin arvontaa kun Varaat FestariTaksin!

Kesän suosituimmille festareille viihtyisästi ja turvallisesti FestariTaksin kyydissä. Pyydä tarjous!

FestariTaksi – Uutuutena vuodelle 2023

Nyt sinulla on mahtava mahdollisuus päästä kesän suosituimmille festareille mukavasti, nopeasti, turvallisesti ja vieläpä kohtuuhintaan! Ei enää kuskin arpomista tai ratissa nuokkumista – vaan yhdessäoloa ja rentoa reissaamista jokaiselle!

Taxi Levi K.Särkelän FestariTaksi -palvelu kuljettaa sinut ja seurueesi festareille, sovittuna ajankohtana ja olemme myös tilattavissa koko festareiden ajan! Liikenteessä on useampi taksi ja ne voivat olla samaan aikaan useammalla eri festarilla, riippuen festarien aikataulusta.

FestariTaksin suuntana seuraavaksi:

  • Q Stock Oulussa

Ole ajoissa ja ota meihin yhteyttä niin varmistat paikkasi

Vietä mahtava festarikesä ja kierrä vaikka kaikki festarit kanssamme! Voit olla meihin yhteydessä tarjouspyyntö-lomakkeella tai suoraan sähköpostilla.

Festaritaksit lähtevät kohti etelää pääosin Pohjois-Suomesta. Taksit suuntaavat ensimmäisenä Seinäjoelle ProvissiRockiin, josta ne jatkavat sitten festarien aikataulujen mukaisesti ympäri Suomea noin 10 viikonlopun ajan. Noutopaikat määräytyvät näiden reittien perusteella. Tarkempi noutopaikka ja -ajankohta neuvotellaan erikseen.

Hinnat ja tarjouspyynnöt

Tiedustele saatavuutta ja pyydä tarjous! Voit olla meihin yhteydessä tarjouspyyntö-lomakkeella tai suoraan sähköpostilla.

Mainitse yhteydenotossa ainakin:
Ajankohta, henkilömäärä, matkan kohde ja/tai kesto sekä mahdolliset lisätoiveet yhteystietojesi lisäksi niin lähetämme sinulle nopeasti tarjouksen.

Yhteydenotot, tarjouspyynnöt

TAXI LEVI K. SÄRKELÄ

Tilaa Taksi

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA

KELA-TAKSI - taksi nro. 8718)

Suora numero kuljettajalle: 050 501 1744
Tilaa taksi numerosta: 0800 05154
(paarivarustus)

Pyydä tarjous