TAKSI LEVI K. SÄRKELÄ

Tilausajot

Yksilölliset

Hauskanpitoon

Kesä 2023

TILAUSAJOT

Tilausajopalvelu ja VIP-kyydit isommillekin ryhmille

Oli sitten kyseessä yritysvieraat, juhlaporukka tai vaikkapa vaellusryhmä tilavat taksit ja henkilökohtainen palvelu takaavat sujuvan matkan. PYYDÄ TARJOUS!

Tilausajot tunturilapin alueella

Käytössämme on tyylikkäät, pääosin mustat Mercedez-Benzin taksit, joista 7 on tilatakseja ja 2 farmareita. Kaikkiaan takseihimme mahtuu yhteensä jopa 60 henkilöä, joten kauttamme järjestyy kerralla isonkin ryhmän kuljetus.

Hoidamme myös lapin alueella isommat linja-autokuljetukset – Kysy lisää! Teemme yhteistyötä STP-kuljetusfirman kanssa.

Ohjelmapalveluihin, nähtävyyksiin, juhliin, harrastuksien pariin

Taksimme kuljettavat sinut vaikkapa Lainion Lumilinnaan, Arcandiaan, Joulupukinmaahan Rovaniemelle tai revontulisafarille. Kauttamme saat myös mm. hääkuljetukset sekä muut räätälöitävissä olevat kyyditykset.

Tai entäpä jos päätätte porukalle pyöräillä Ylläkselle? Mikä olisi sen mukavampaa kuin Ylläksellä odottava Taxi Levi K. Särkelän tilataksi, joka kuljettaisi teidät takaisin Leville, takkatulen loimun ääreen tai saunan löylyihin. Tietenkään maastopyöriä unohtamatta, joille tila löytyy kuomullisesta peräkärrystämme!

Hinnat ja tarjouspyynnöt

Tiedustele saatavuutta ja pyydä tarjous! Voit olla meihin yhteydessä tarjouspyyntö-lomakkeella tai suoraan sähköpostilla.

Mainitse yhteydenotossa ainakin:
Ajankohta, henkilömäärä, matkan kohde ja/tai kesto sekä mahdolliset lisätoiveet yhteystietojesi lisäksi niin lähetämme sinulle nopeasti tarjouksen.

Yhteydenotot, tarjouspyynnöt

TAXI LEVI K. SÄRKELÄ

Tilaa Taksi

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA

KELA-TAKSI - taksi nro. 8718)

Suora numero kuljettajalle: 050 501 1744
Tilaa taksi numerosta: 0800 05154
(paarivarustus)

Pyydä tarjous