TAKSI LEVI K. SÄRKELÄ

Muut Palvelut

Yksilölliset

Hauskanpitoon

Kesä 2023

EI VAIN PERINTEINEN TAKSI VAAN MYÖS…

Tilausajot, Karaoketaksi, FestariTaksi

Taxi Levi K. Särkelän taksit tarjoavat myös perusajon lisäksi erilaisia palveluja ja elämyksiä. Pyydä tarjous!

Tilausajot tunturilapin alueella

Käytössämme on tyylikkäät, pääosin mustat Mercedez-Benzin taksit, joista 7 on tilatakseja ja 2 farmareita. Kaikkiaan takseihimme mahtuu yhteensä jopa 60 henkilöä, joten kauttamme järjestyy kerralla isonkin ryhmän kuljetus.

Meillä on useita yhteistyökumppaneita, joiden kautta järjestyvät niin husky-safarit, revontulireissut, avantouinnit Jerisjärvellä kuin seikkailuelämys Arcandiassa!

Karaoketaksi

Päästä sisäinen Pavarottisi esiin karaoketaksimme tunnelmallisessa  ympäristössä. Täällä ei tarvitse jännittää tai jäätyä vaan lava on sinun ja seurueesi yksityiskäytössä!

Taksimme Singa -karaokeohjelma ja sen soittolistat sekä mikit ja näytöt pitävät tunnelman katossa valmistaudut sitten illan areenoille, yllätät polttarisankarin tai vietät ystäväporukan kanssa viihtyisän illan!

FestariTaksi – Uutuutena vuodelle 2023

Nyt sinulla on mahtava mahdollisuus päästä kesän suosituimmille festareille mukavasti, nopeasti, turvallisesti ja vieläpä kohtuuhintaan! Ei enää kuskin arpomista tai ratissa nuokkumista – vaan yhdessäoloa ja rentoa reissaamista jokaiselle!

FestariTaksi suuntaa mm. seuraaville festareille:

  • ProvinssiRock
  • QStock
  • RMJ – Raumanmeren Juhannus

Hinnat ja tarjouspyynnöt

Tiedustele saatavuutta ja pyydä tarjous! Voit olla meihin yhteydessä tarjouspyyntö-lomakkeella tai suoraan sähköpostilla.

Mainitse yhteydenotossa ainakin:
Ajankohta, henkilömäärä, matkan kohde ja/tai kesto sekä mahdolliset lisätoiveet yhteystietojesi lisäksi niin lähetämme sinulle nopeasti tarjouksen.

Yhteydenotot, tarjouspyynnöt

TAXI LEVI K. SÄRKELÄ

Tilaa Taksi

LÄHETÄ SÄHKÖPOSTIA

KELA-TAKSI - taksi nro. 8718)

Suora numero kuljettajalle: 050 501 1744
Tilaa taksi numerosta: 0800 05154
(paarivarustus)

Pyydä tarjous